XxXPuNk RocK GirLXxX

Dobrodošli na moj blog,coomajte i naravno dobar provod!

01.05.2009.

PoOoOoOozzzzzz...

Ey people sam da osvezim blogich i idem pavat...ne bi ja al moram pa suutra 1.maj valja se naspavat ak mislim da mi dan bude lood i nezaboravan...ay lijepo se provedite i u komentarima mi recite kak wam je bilo...kissssssam

29.04.2009.

...jer nije mi svejedno...=D...


pa gdje ste ljudowi moii...

evo sad sam upravo napisala nowi post sa dozvoljenim komentarima tamo na mom drugom bLogu pa posjetite njega...a ovdje zasad jos nema dozvoljenih komowa...woLLim muChisImo...<33

07.04.2009.

Haaaaaaj

Ej ljudi moi pa sha ima...ok znam da sam bila bezobrazna sho vam se dooogo nisam javljala al nesh men net zezo a i nisam imala vremena,sry stvarno et obecavam da se vishe nece pnovit...joj danas mi je bio extra dan,ujutro me probudilo sunce ustv.prvo mob pa tek onda sunce,otishla u shkolu,kad su se zavrsili oni grozni casovi e onda je bilo extra,zadnji imali coz i razredna na pustila napolje,merry i ja smo sjele na poligon suncale se i slusale mjuzu, zavrsio se coz i onda smo se lekky i ja dogovorile da ostanemo na polig.nak bezze da pricamo i aj ostale smo mi s nama su bili haris i maid,ma ismijali smo se i naravno lekky i ja se suncale...onda smo se nas dvije dogovorile da odemo mal u grad,i aj otisle smo mi,oj ismijale smo se,neki covjek obukao majicu naopacke i ja kazem joj lejla da vidish moj brat jucer obukao majicu naopacke,covjek se samo okrenu i pogleda u nas a mi se odvalile smijat....oooooj zemljo otvori se...onda dosla kuci ispisala zadacu i mal spavala,onda otisla napolje i igrala kosarke s rodacima,ma ismijali smo se....i onda usla u kucu i odma na komp...i sad se odo istusirat i pavat...a dok ja budem pavala wi COOOOOOMAJTE a sacu wam stavit swiku Zac Efrona,pa zar nije sweet ooooj...aj lolim ljubim was swe...

21.03.2009.

noc za pamcenje

Haj ppls sa ima...sha se radi...ja ev sam mal da osvjezim blogich i odo se istusirat mal igrat igrica i pavat jer sam zaista umorna...u 18:00-h smo Lekky,Irma i ja isle na ono takmicenje u susret proljecu(prvi dan proljeca a snije pada pfffffff.......)Puracic pobijedio,a nas ni na mapi nema...a Lejla je bash dobro otpjevala....ma extra je bilo...ma uglavnom Lekky,Irma i ja smo se isplesale, krepale smo,ma napolje smo mokre izasle,onda mozete zamislit sha smo swe radile...nismo se slikovavale al aj nema veze...uglavnom ba bilo je loodo i nezaboravno...steta sho Irma nije s nama u shkoli,ma onda bi nama svaki dan bio takav...aj ja sad idem a vi komentarishite...et wowim was poooono,posebno  Uruhu i Reitu...

21.03.2009.

dooobro jutroo...

Haj ja ev da odrzim obecanje...napisat cu vam kratki postich i brisem s bloggera...pa ev sam da vam kazem dobro jutro i dovidjenja dok ne bude comova nema ni postova...kiss

20.03.2009.

Good Night

Hej ppls pa sha ima...kod mene swasta...ej ja mal da se jawnem i brishem s bloggera,mal prije se oduzhivala swim bloggerashima koji su mi comali pa aj da vam napisem jedan mali postich...sut u gradu ima neko takmicenje i ici cemo Lekky,Irma i Ja ma bit ce njih josh s nama...al mrsko mi sad pisat...idemo u 17:00-h a pocinje u 18:00-h al mi cemo otici mal ranije da zauzmemo  mjesto,ma kod mene swe staro ljubav nikako,zhivot isto nikako...et sha da vam dalje pricham...ja se sad idem pavat a dok ja budem pavala wi COOOOOOMAJTE ujutro cu wam napisati josh jedan post i gotovo dok ne bude comova nema ni postova...et swe ovisi o vama...SWEET DREAMS...wwp

14.02.2009.

Dan za pamcenje...

Eh sam vam naslov govori da je danas bio extra dan,pa ev da vam ispricam:jutros u 7 h mi je rodak poslo 4 poruke i  probudio me i naravno bio je red da mu odg,ma ja nisam znala sha pisem...i onda sma se probudila u 11h,mal bila na kompu,doruckovala,onda su mi dosli tetak i tetka,i oko 14:30 lekky mi je poslala poruku da se ona irma i ja nademo kod dvorane,i aj nasle smo se mi i bila je neka rukometaska utakmica i mal smo tamo usle sam da vidimo ko ce pobijediti i naravno morale smo mi mal provaljivat pa ne moze bez toga...i utakmica se zavrsila i onda smo na 3 otisle mal loodovat po gradu,ma ismijale smo se,prvo smo otisle do parka pa onda do bazena dosle do pola puta i okrenule se i otisle u omegu,tam smo jele i nastavile budalit,kasnije nam se pridruzio moj rodak i neki njegov drug i onda su bile provale al mrsko mi sad pisat sha smo swe provaljivali,al uglavno extra je bilo,naravno lekky irma i ja smo slikovavale a sad cu vam stavit neku bezveze sliku a kasnije cu vam stavit nase swike,e ja zaboravila swim zajubjenim SRETNO VALENTINOVO!!!!!!!!!Et nezz vishe sha da vam pisem ma odo ja mal slusat mjuzu pa se istusirat iiiiiiiiii onda nezz sha cu radit...aj pls cooooomajte pa zar was bash swaki put moram molit,aj dopustit cu vam comove na ovaj post al sam zato sho je valentinovo(al samo registrovanim korisnicima)

24.01.2009.

I belive I can fly!!!!!!!!!!!!

Hej ljudi pa sha ima,eeee rekla sam vam da sam razbila mob,iiiii u sljedecu subotu ili nedjelju cu dobiti new,hjooooooooooj jedva chekam,danas ja bila u bingu i mal nak bezze hodala po tz.da vidim sha mai,i nasla sam praffffo doobar foner SAMSUNG D900 memory kartica mu je 1gigabajt,hjoooooooooj pa to je loooooodilo,al dvoumim se izmedu crnog i sivog,crni imaju swi iako je crni najljepsi al...jbg gloopo mi je swi imaju,a opet sivi ima jedna osoba sa kojom nisam bash u najboljim odnosima i moze pomislit da ga copy i onda moze doc do josh gore svade,ma dosta mi je i ovo josh mi sam to treba,ma briga me uzet cu crni nek imaju swi,pa bolje to nego da se sa njim josh vishe posvadam,i onako da mi je da ovo sranje rijeshimo josh mi sam to treba da pomisli kak ga ja kopiram,et u pon je shkola hjooooooooooooooooooj ma ja nikog nisam pozelila,lekky cesto vidam azra nece da dode u lukavac e pa sha cu joj ja ne mora,a skole ni sekunde nisam pozelila jedva cekala raspusta josh sad i da je pozelim heh ma ne pada mi na pamet,rekla sam vam vech da drustvo nisam pozelila,i tak...aj sad na posao cooooomajte!!!!!!!

17.01.2009.

Stihoklepac

Kao da je jucer bilo swe divno kao u bajci I onda swe se srusilo a samo zbog jedne recenice                                                    I sada se pitam....                                                   Da li je to bila sala koju sam mozz pogresno shvatila????                                               Ili je to zaista bilo tako                      Nikada mi nece biti jasno                     Bash kao ni ti                                    Nikada necu shvatiti tvoj stav,            Tvoje ponasanje,                                   Nikada necu shvatiti sha trenutacno pokusavash                                           Jer ti si prekomplikovana osoba za mene......

16.01.2009.

Ja sam deffff....rodena da izgubim!!!!!

Haj ljudi pa sha ima,ma kod mene nish ma sam vam naslov govori da ima sranja,stvarno je moj zivot igra bez granica umorna prica trganje stranica,zbog jedne osobe sam izgubila mnoge prijatelje i njihovo povjerenje,stvarno ne razumijem zasto vjeruje svakome pa da sam ja tako slusala druge sad bi ga trebala mrziti,a i na neki nacin ga i mrzim ne sto sam slusala druge nego sto sam izgubila prijatelje zbog njega,ma bezze smo se posvadali,ja ni kriva ni duzna,za ono prvo sho se desilo za novu,al za ono drugo na neki nacin i jesam kriva al ja znam da cim ja okrenem leda on mene traca a ja jednom nesh kazem i on se naljuti kao da sam ga ubila,i da sam ja nesh lose pricala pa aj nego nisam ni 2-3 rijeci rekla,i nekoliko puta sam s njim pokusavala razgovarati i nea sanse,ma on je navikao stalno bjezati od problema,i ne zna se boriti za svoje,me meni je vishe dosta swega,al aj ba nea veze swe se vraca al se skupo placa a on to izgleda nezz,haj ba dosta vishe o mojim problemima sama cu ih nekako rijesiti,jedva chekam veceras starci idi negdje pa ja sama kod kuce,e pa veceras je moja noc hehe,necu vam dozvoliti comove na ovaj post al sam zato dozvolila na onaj prethodni pa se snadite al uglavnom coomajte

07.01.2009.

helooooo!!!!!!!!

Haj ljudovi moi,pa sha mai,kod mene nish swe staro,eeej ima i nesh novo pa raspust je,joj jest lijepo,al opet moram uchit,nast.iz dodatne iz biologije nam dala 3 testa po 25 ili30 pitanja da naucimo i pola knjige,al iz knjige ak stignemo ooooooj,pa ni na raspustu ne moze bez ucenja,njima izgleda krivo sho oni nemaju zimskog raspusta(mislim na nastavnike)pa misle ak oni moraju radti moramo i mi,oooooj bgm su gloopi,joj al meni je extra na raspustu sam gledam filmove,igram se igrica,na msn-u sam po citav dan,vikendom me nea kod kuce,a radnim danima sam na netu,gledam filmove i tak,i jedva cekam da starci odu negdje i onda ja budem sama u kuci,ma mozete zamisliti kak mi sooper bude,ma mjuza je glavna,joj jedva cekam vikend nea ih kod kuce idu kod nekih prijatelja jupiiiiiiii!!!!!!!!Kak kod vas ljubav,zivot????Ma kod mene nikako,ne mogu da shvatim kak decki mogu biti tak gloopi,al aj ba ne vrijedi trosit vrijeme na njih,PA NIJEDAN DECKO NIJE DOSTOJAN SUZA PAMETNE CURE,(hehe ja to kao pametna cura),neki dan sam geldala High School Musical 2 ma extra je ,ma gledala sam ja to 100 puta i opet cu,1 nije nesh  Troy i Gabriella se tek upoznaju,a 2 je zakon ma meni je Sherapy smijesna pola skola zaposlila kod sebe sam da bi se Troy zaljubio u nju hahahahahahahahahaha,ma obavezno pogledajte,ja u zadnje vrijeme slusam High School Musical najvishe onu pjesmu od Vanesse i Zacka Gotta Go My Own Way ma pjesma je zakon vjerujte mi poslusajte,takode poslusajte od Zacka Ben on it ma extra je pjesma,i od Ashelly ,,Humuhumunukunkuapu a" ma nak dobra je pjesma al spot je da umrete od smijeha ma pogledajte i sami se uvjerite,et ja sad odo mal gledat madagaskar 2,pa onda mal kod rodaka pa kad dodem odo mal na msn,pa onda gledat TV,mal slusat mjuzu,istusirat se i odo gledat ICE AGE 2,joj ma extra je ja sam nekoliko puta gledala i opet cu,pa onda ak mi se ne bude pavalo gledat cu Garfield 2,aj pls mal cooomajte.lolim i lubim was swe

03.01.2009.

Haj,ev mene opet!!!!

Haj people,meni je ovo drugi blog,onaj mi je nekako dosadan i bezze,pa sam ovaj odlucila napraviti.Eh vacko mozz ima nekih koji me bash i ne znaju pa ev mogu se ponovo ukratko predstaviti:zovem se Sejla nadimak shelly 7 sam razz,looda, otkacena,moglo bi se rech da sam zaljubljena,imam puuuuno prijatelja pa ev mogu napisati njihova imena al necu sve napisati samo one sa kojima se najvishe druzim:azra,lejla,(one su mi the best)haris,neko vrijeme su bili irfan i elmedin al nisu vishe ne pitajte me zasto a i ne da mi se pisati,naida,rijana,andrea,adela,aldina,dzenana...nesh o njima mozete procitati na mom starom blogu www.brokenheartlady05.blogger.ba nemojte se ljutit ak sam nekog zaboravila,svoju sliku vam necu stavljat mozete me vidjeti na mom starom blogu,msn takode mozete naci na starom blogu,slusam roock,heavy metal ma swe sto je dobro(naravno osim onih seljackih)et to je to ja mislila napisati nesh ukratko i oduzhi se,aj sad mal comajete pls.kiss